Aangifte medewerker


  Leusden      24 - 40 uur     Fiscale opleiding

 

Wil jij ons team versterken als aangiftemedewerker met een vleugje finesse, een flinke dosis passie en onuitputtelijke energie?

 

"UITBlINKEN IN FISCALE DIENSTVERLENING MET FLEXIBILITEIT EN PLEZIER!"


 

Bij PoortEijk geloven we in het bieden van uitstekende dienstverlening op het gebied van advies en administratie. Wij zijn een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer dat zich richt op het ondersteunen van onze klanten bij het behalen van hun financiële doelstellingen. Met een toegewijd team streven we naar professionaliteit, nauwkeurigheid en klantgerichtheid in al onze activiteiten waarbij we veel belang hechten aan klantbeleving en werkplezier.

Bij ons bedrijf nemen we de zorg voor fiscale aangiftes van onze klanten serieus. Als onderdeel van ons team ben jij degene die de aangiftes opstelt en fiscale voordelen en kansen signaleert. Daarnaast voer je lichte fiscale advieswerkzaamheden uit, bereid je ingewikkelde adviestrajecten voor en zorg je dat de voorlopige aanslagen in de pas lopen.

Uiteraard is er genoeg ruimte voor jou om je te ontwikkelen. Met drie collega's die zijn aangesloten bij het register voor belastingadviseur, is er genoeg kennis beschikbaar om te leren en te groeien.
Bij ons draait het niet alleen om werk, maar ook om ontwikkeling en plezier. We moedigen een informele en ondersteunende werkomgeving aan waarin iedereen zich kan ontplooien.

WAT BIEDEN WIJ?

 

  • Een hecht team van leuke collega's en een informele werksfeer
  • Flexibele werktijden die in overleg passend zijn te maken bij jouw levensstijl en behoeften
  • Een dynamische werkomgeving bij een groeiend bedrijf
  • Kansen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 vakantiedagen op basis van 40 uur
  • Twee keer per jaar een personeelsuitje, elk kwartaal teambuilding, elke week een vrijmibo en dagelijks om tussen het werk door even te ontspannen als je wilt een potje darten, tafelvoetbal of puzzel.

WAT NEEM JIJ MEE?

 

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van fiscaal recht, fiscale economie of vergelijkbaar
  • Je hebt een nauwkeurige werkhouding en kunt goed omgaan met deadlines
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken in een team
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken

ZIET JOUW DAG ER STRAKS ZO UIT?

 

  08:00-9:00

Je loopt het kantoor binnen en groet de collega's. Je pakt een kop koffie, logt in en ziet in jouw workflows een aantal aangiftes klaar staan om te verwerken.

  09:00-11:45

Je gaat aan de slag met de aangiftes. Er blijken wat gegevens te missen dus je neemt contact op met de klant. Als de aangifte gereed is, bied je de aangifte aan via ons klantportaal.

  11:45-12:30

Er belt een klant die vraagt wat de voorwaarden zijn om een kantoor aan huis te hebben. Je staat de klant te woord en geeft aan dat je de voorwaarden mailt.

  12:30-13:00

Lunchpauze. Als je wilt ga je lekker wandelen met collega's en anders lunch je gezellig met je collega's aan de grote tafel.

  13:00 -14:00

Je overlegt met de relatiebeheerder een aantal fiscale vragen en geeft hem input voor de afspraak die de relatiebeheerder heeft met de klant.

  14:00 -15:15

Een klant heeft besloten om zijn kinderen wat te schenken, je bereidt de aangiftes voor.

  15:15 - 16:30

Je doet een aangifte vennootschapsbelasting van een ondernemer.

  16:30 - 17:30

De dag zit erop en je gaat naar huis.

DOEN Werkt doet PoortEijk de werving. Stuur jouw cv via de button, of mail: info@doenwerkt.nl, t.a.v. Dominique van ’t Hoog (v). Bel/ of app Dominique bij vragen: 0611923092.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plesmanstraat 4a    3833 LA  Leusden    033 - 4951644   info@poorteijk.nl

Plesmanstraat 4a    3833 LA  Leusden   
033 - 4951644   info@poorteijk.nl