OVER ONS


Kwaliteit, persoonlijk en flexibel daaraan herken je PoortEijk

WIE ZIJN WIJ?

 

"Samen ondernemen"
 

 

De administratie is een belangrijk onderdeel van ieder bedrijf. Of het een groot of klein bedrijf betreft met personeel of een zelfstandige zonder personeel; een overzicht van de financiën draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. In die zin onderneemt PoortEijk met u mee. Want onze deskundige specialisten voorzien u graag van financieel en fiscaal advies, wij zijn graag u sparingspartner.  

 U bepaalt zelf op welk vlak u ondersteuning nodig heeft. U kunt alleen uw salarisadministratie uitbesteden, maar ook uw volledige financiële en fiscale administratie. En alles daar tussenin.

Ons doel is om met u een langdurige vertrouwensrelatie aan te gaan. Voordat we onze samenwerking beginnen maken we duidelijke afspraken over wat we van elkaar verwachten. Wat u van ons kunt verwachten? Wij zijn transparant, flexibel én proactief.

 

ONZE VISIE

 

"Wij zijn de juiste keuze voor de MKB-ondernemer"

 

PoortEijk is een vooruitstrevend en onderscheidend administratiekantoor, waarbij werkplezier en klantbeleving hoog in het vaandel staan.

 

 

 

ONZE KERNWAARDEN

 

"Ons DNA"
 

 

Kwaliteit: Kwaliteit is de basis van een goede samenwerking. Wij zorgen ervoor dat ons niveau op peil blijft, door scholing van het personeel en aangesloten zijn bij beroepsorganisaties.

Persoonlijk: Wij vinden het belangrijk om een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen binnen een informele sfeer. Hierdoor kunnen wij naast de ondernemer staan en fungeren als ideale sparringpartner.

Flexibel: Ondernemerschap vraagt soms om snelle beslissingen. Wij hebben de capaciteit en hanteren een efficiënte werkwijze om snel met u mee te kunnen schakelen. Groot genoeg om alles te kunnen bieden en klein genoeg om persoonlijk te blijven.

 

ONZE HISTORIE

"Betrokken anno nu"

 

 

PoortEijk is ontstaan vanuit het familiebedrijf Verhoeve Advies opgericht in 1985. Verhoeve Advies was een regionaal administratie kantoor wat bekend is in de omgeving Leusden/Amersfoort. Dennis Poorthuis en Martijn van Eijkel zijn lang werkzaam geweest binnen Verhoeve Advies, waarna zij het stokje in 2017 overnamen van de familie Verhoeve. Vanaf dat moment is er een digitaliseringsslag gemaakt en is het een kantoor van deze tijd geworden, waarbij een persoonlijke en een informele omgeving de basis bieden. Leusden is nog steeds de thuisbasis maar met inmiddels klanten in heel Nederland.

WIE WERKEN ER?

 

"Samenwerken zit in onze genen"
 

 

MARTIJN VAN EIJKEL

 


Eigenaar / Relatiebeheerder

 


 

 

DENNIS POORTHUIS
MSc RB


Eigenaar / Relatiebeheerder / Fiscalist

 


 

ERIKA KRIKKE
RB


Relatiebeheerder / Operationeel manager
 

 


 

LIANNE HARDER

HR- en Officemanager

WENDY VAN CAMPEN


Officemanager

PETER VAN DELFT

Administrateur

MARJOLEIN OVERMAN
MSc RB

Fiscalist

TOM FREK


Assistent Administrateur

VISHAAL KASI

Administrateur

JORI VAN DER ZIJDE

Assistent Administrateur

HERJAN SOLDAAT


Administrateur

GUIDO VAN MILTENBURG

Junior relatiebeheerder

 

 

 

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Bekijk onze vacatures onder werken bij.

LINDO MAZENIER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plesmanstraat 4a    3833 LA  Leusden    033 - 4951644   info@poorteijk.nl

Plesmanstraat 4a    3833 LA  Leusden
033 - 4951644   info@poorteijk.nl